jackuc Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Lewy, nie moge sie zgodzic ze tylko w kombi. wg istrukcji do MI po face liftingu jest tak: Masz rację, tak mówi instrukcja, ale ja np w swoim sedanie nie mam klapek i bagażnik jaki zakupiłem wchodzi pod ranty dachu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Lewy, nie moge sie zgodzic ze tylko w kombi. wg istrukcji do MI po face liftingu jest tak: A czy ktokolwiek za nas widział taką wersję? Ja nistety nie. Robak czy twoja meganka ma w listwach te okienka, bo już się pogubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Wlasnie ja nigdy nie widzialem. I bazujac tylko na wlasnym doswiadczeniu musze przyznac Lewemu racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 niestety ja nie mam okienek ale ten bagażnik ze zdjęcia zaoferowano mi w salonie renault widocznie pomylili phI z PHII ok to kupie taki pod uszczelki wielkie dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsac Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witam. Wątek był już jakiś czas temu, ale może komuś się przyda. Przetestowałem właśnie u siebie że belki dachowe poprzeczne od kombi 2000r ( jak na zdjęciu poniżej) można zamocować do wersji Hatchback 2000r. Trzeba ściągnąć gumę osłaniającą (poprzez ściągniecie z przodu samochodu), nie zejdzie do góry. Nie ma z tym większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 ale do PH1 do tego typu bagażnika muszą być jeszcze gumowe podkładki zamówiłem w salonie renault jedyne 285 zł - rabacik montaż gratis ale co za obsługa..... (aso Rosiak i syn) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 ale do PH1 do tego typu bagażnika muszą być jeszcze gumowe podkładki zamówiłem w salonie renault jedyne 285 zł - rabacik montaż gratis ale co za obsługa..... (aso Rosiak i syn) Ja kupiłem na allegro używany za 175 zł i w sumie mi lepszy nie potrzebny żeby rowery czy narty przewieźć A co do montażu to wiesz, warto abyś sam umiał to robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 ok ale te z allegro to zazwyczaj są od PH2 ty masz okienka w dachu a takiego do mojej to znalazłem 2 zamontowane na autach, a że jestem estetą wolę zapłacić za oryginał niż zasuwać z jakimś kwadraciakiem na dachu (nie wcale gorszym), a montaż już potrafię bo mnie go założyli standardowo ale sobie na razie przesunąłem do tyłu... robi jako spojler... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 ok ale te z allegro to zazwyczaj są od PH2 ty masz okienka w dachu a takiego do mojej to znalazłem 2 zamontowane na autach, a że jestem estetą wolę zapłacić za oryginał niż zasuwać z jakimś kwadraciakiem na dachu (nie wcale gorszym), a montaż już potrafię bo mnie go założyli standardowo ale sobie na razie przesunąłem do tyłu... robi jako spojler... Nie, nie ja mam PH1 tyle, że po liftingu i nie mam żadnych kratek Na tym zdjęciu słabo widać, ale mam po prostu czarne gładkie plastiki na dachu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 u mnie gość w bloku ma takiego jak ty ale 2000 rok i ma okienka na bagażnik widać później zaczęli montować ale już mam kupiłem teraz tylko bag na rowery i w lipcu nad morze, no i na zlot do tych Borków hihi narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 u mnie gość w bloku ma takiego jak ty ale 2000 rok i ma okienka na bagażnik widać później zaczęli montować ale już mam kupiłem teraz tylko bag na rowery i w lipcu nad morze, no i na zlot do tych Borków hihi narazie Być może , ze dopiero później montowali. Acha byłbym zapomniał. U mnie bagażnik ma śruby ampulowe ale nie normalne, a jakże czyli sześciokątne. Francuzi poszli swoją drogą i zastosowano ampule pięciokątne.... Spotkaliście się kiedyś z takimi kluczami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 zastosowano ampule pięciokątne....Spotkaliście się kiedyś z takimi kluczami ? zrób zdjęcie nie widziałem ustrojstwa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 zastosowano ampule pięciokątne....Spotkaliście się kiedyś z takimi kluczami ? zrób zdjęcie nie widziałem ustrojstwa??? Ale się miałem z tym kluczem. Nawet w renault nie mają trzeba sprowadzać. Na szczęście dorobiliśmy z sasiadem klucz ze śruby i wykręciliśmy te francuskie i wkręciliśmy nasze Ale taż fajnie bo te francuskie są całe gwintowane a nasze niestety do połowy bo polska norma tak przewiduje .. także sporo kombinowania Link do aukcji z bagażnikiem - widać tam na jednej fotce śrubę http://www.allegro.pl/item143096998_143096998.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 da sie kupic cale gwintowane, ja jak modowalem komputer, to zeby przytwierdzic szybe zaopatrzylem sie w takie w praktikerze. stal nierdzewna 5x35 na imbus'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 da sie kupic cale gwintowane, ja jak modowalem komputer, to zeby przytwierdzic szybe zaopatrzylem sie w takie w praktikerze. stal nierdzewna 5x35 na imbus'a Przy okazji obadam. Byłem w 4 sklepach metalowych i w każdym ta sama odp - u nas już całe gwintowane nie występują. Mam gwintownik, ale akurat nie ten rozmiar :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi