Pawel Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Czy ktoś może ma takie dywaniki w zwykłym Megane (nie Scenic) ? 1 2 Ewentualnie może ktoś ma doświadczenia z takimi dywanikami. 3 4 Obecnie mam dywaniki takie jak z poniższego zdjęcia, ale tak naprawdę są średnio dopasowane. 5 Szukam nowych dywaników, bo stare (w szczególności ten od kierowcy) mają już najlepsze lada za sobą. Dywaniki muszą mieć rant, gumowe bez tego udogodnienia moim zdaniem nie mają sensu. Najlepiej to widać zimą, kiedy z płaskich dywaników woda spływa na wykładzinę. Może ktoś z was ma jakieś sprawdzone typy dywaników :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) Ja mam te ze zdjęcia nr 3 w dwóch meganach. Są idealnie dopasowane i nie przesuwają się. Rant niezbyt wysoki, ale jeszcze nie wiem jak to będzie się spisywało zimą (mam je od pół roku). Oczywiście kosztują odpowiednio dużo ... Edytowane 22 Października 2011 przez Maks79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Na zdjęciach rant wydaje się dość wysoki. Duży plus, że się nie przesuwają, bo te ze zdjęcia nr 5 lubią wędrować do przodu auta. Niby są do Megane, ale raczej to tylko lekko wyprofilowane uniwersalne dywaniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avatar255 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Nie mam żadnych z tych dywaników ale właśnie szukam do Megane Classic ('98).Czy takie jak tutaj będą też pasowały do Megane Classic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) Tak Berline i Classic wnętrza oraz podłogi mają identyczne. Edytowane 24 Października 2011 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek245 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 witam poszukuję kompletu dywaników do scenica I phI z tyłu z wycięciami na schowki jesli ktos posiada nawet używane ale w dobrym stanie proszę o kontakt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziebice1 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ja miałem te z 1 zdjęcia, były to orginalne dywaniki. Z tyłu było logo Renault. Moja megi była z końca produkcji I phII z września 2002r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Dzięki za odpowiedź, czyli jednak pasują one nie tylko do Scenica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekck Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Ja mam nr 3, PETEX do megane I ph II. Mają niskie rynienki, brakuje mi również osłony obszaru na lewo od sprzęgła. U mnie dywanik niestety się przesuwa. Chyba za bardzo się wiercę. Zapomniałem dopisać: są oczywiście bardzo dobrze spasowane. Edytowane 17 Stycznia 2012 przez radekck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewW Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ja mam nr 5 i dla mnie ok, wysoki rant, nie zauważyłem, aby przesuwały się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ja też mam coś takiego jak numer 5. Nówki, ale chciałbym na tył coś podobnego jak w nr 1. Jak czasem jedzie komplet osób to ta piąta brudzi mi "perskie dywany" Niestety, ale gdzie spytam to każdy sprzedaje komplet. Nie potrzebuje przednich więc na razie musi być tak jak jest. Jeden facet sprzedawał po sztuce, ale teraz nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Też mam komplet nr 5 i znowu trafił on do auta, bo nic ciekawszego nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinek Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Cześć Ja kupiłem sobie dywaniki do scenika na wymiar polskie Rezawu - są super dopasowane i świetnie się sprawdziły w zimie, idąc za ciosem domówiełem matę do bagażnika, która też okazała się świetnie wykonana w porównaniu do badziewia które wcześniej miałem. te rzeczy kupywałem i mogę wam polecić , sklep też jest ok ;-) http://omega24.pl/index.php?p1968,dywaniki-gumowe-korytkowe-do-renault-scenic-ii-2003-2009-gratis-d01904 http://omega24.pl/index.php?p1237,mata-do-bagaznika-z-antyposlizgiem-do-renault-scenic-bez-kraty-2003-2009-gratis-m01329 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi