damczyc22 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Witam własnie sprowadziłem sobie Megankę 2002 rok i nawet ma ardio tylko nie mam kodu. Jak go zdobyć i i le to kosztuje POMOCY bo cich o w tym moim aucie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechub Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zajrzyj do książki pojazdu (jak masz ). Często wpisywany był wewnątrz odbiornika najczęściej na górnej pokrywie radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 inaczej i najszybciej! do ASO, podajesz VIN i masz kod o ile radio jest z dabryki razem z autem. powinni to zrobic free, mowisz ze kupiles u nic auto, wymieniles aku i radio sie zakodowalo, nie slyszalem jeszcze zeby ktos za to wzial pol grosza. ewentualnie proponuje sie zglosic do RAQ'a (z racji tego co sam napisal ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 mowisz ze kupiles u nic auto Nie trzeba chyba aż takich cyrków robić - jak powiesz co i jak to oni chętnie służą pomocą - toż to ASO RENAULT Ja przynajmniej w swojej okolicy nie napotkałem na jakieś problemy w tego typu sprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi