kisand Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Przy tym silniku brak plątaniny przewodów podciśnieniowych na szczęście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoW85 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Witam. Chciałem zapytać czy można ten cały EGR zaślepić na wejściu do kolektora "ssacego" nie na początku tej rurki- czyli nie na wyjsciu z kolektora wydechowego.. tylko za zaworem EGR.. on by sie tam otwierał i zamykał, a spaliny nie dostawałyby sie do ssacego.. ? jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) odłącz wtyczkę i z głowy. Sorry za zamieszanie ale sie zakręciłem, temat przywracam. Edytowane 15 Grudnia 2012 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ja mam zaślepkę na wejściu do ssącego i jest ok. Coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojgp Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam Mam problem z rozdzieleniem EGR na 2 części - są jakby zapieczone. Proszę o pomoc w temacie. 1.9 DTI silnik również F9Q 744 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi