kanar666 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ja tam żadnych problemów z niczym nie miałem :) Ale jak zobaczyłem swoją nazwę auta po włosku to myślałem że padnę ze śmiechu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Kolejny dzień i nic.. Spróbuję inną przeglądarką - a nóż widelec (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Nie wiem z czego korzystasz ale ja na Firefoxie nie mam problemów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Firefoxie nie mam problemów Tu większe znaczenie ma jak stare auto chcemy wprowadzić. Z moim sceniolem drugim nie miałem problemu, w kilka sekund był wyszukany i zatwierdzony, nawet jego poprzednia rejestracja się pojawiła, a że był w Francji rejestrowany to i opis jest po francusku. Sceniol starszy z 1997 roku do tej pory nie może być dodany. Analogicznie opis powinien być w języku Franciszka Józefa I, przeglądarka ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Moja M z '01 jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kambol Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Kilkukrotnie próbowałem dodać moją M z 1999r. (zakupiona w salonie w 2000r.), niestety przeglądarka (Ff) "mieli" i nic z tego nie wynika. Napisałem do nich maila z informacją o problemie i zapytaniem o możliwość dodania samochodu, ale nie raczyli odpowiedzieć... Także moja rejestracja utknęła na 40% :) Edycja: Po kolejnym mailu dostałem odpowiedź od Działu Kontaktów z Klientami: ..."Uprzejmie informujemy, iż do aplikacji Moje Renault można wprowadzić dane pojazdów, które nie są starsze niż 10 lat." Edytowane 22 Stycznia 2012 przez Kambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andmax Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 W ofertach specjalnych jest: wizyta między-przeglądowa w cenie 150zł Wie ktoś jaki zakres usług wchodzi w skład tej wizyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) Coś nie mogę dodać mojej meganki do bazy danych Renault :) i coś takiego wyskakuje Nie możemy dodać twojego samochodu Renault. Nie możemy zidentyfikować twojego samochodu Renault na podstawie dostarczonych informacji. W celu uzyskania większej ilości informacji prosimy o skorzystanie z opcji Pomoc. Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Mojej Meganki z 2001 r. też nie mogę dodać. Chyba rzeczywiście nie można dodać aut starszych niż 10 lat. Widocznie samo Renault przewidziało, że więcej jak 10 lat te auta nie wytrzymają. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Moja dodała się od strzała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Kup starszą niż 10 lat, to już nie będziesz taki happy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kici1334 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 a u mnie jest problem, bo niby rozpoznaje samochód (nr rejestracyjny, silnik, kolor), a nie podaje wyposażenia ;c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbanek666 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Mój samochód zarejestrowałem nawet szybko. Niestety wyposażenie samochodu widnieje na stronie w języku włoskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 czyli pojazd był na rynek włoski :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 U mnie z opisu włoskiego wychodzi że moje auto to sedan :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi