sekal Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 może tam był sedanem hehe, oczywiście żartuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytek161 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 u mnie poszło gładko tylko nie mogę rozszyfrować danych np: czy ma lusterka podgrzewane czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinWl Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Wiecie może czy warto ufać tej aplikacji? W przyszłym tygodniu odbieram samochód po demonstracyjny. Po dodaniu auta do aplikacji (otrzymałem papiery od dealera do rejestracji), okazało się, że przebieg jest o blisko 6000 km większy niż to co podaje sprzedawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 To nie jest przebieg rzeczywisty, liczony jest orientacyjnie z podanej średniej rocznej. Możesz go sam skorygować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinWl Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Zgadza się. Poczytałem więcej na ten temat, wszystko jest w porządku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi