maly1984 Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Witam! Mam taki problem z logowaniem: podaje login i hasło i zaloguj... stronka się wczytuje i wyrzuca mnie do strony logowania, niby nic ale już kilka razy się powtórzyło i zaczyna mnie denerwować, macie coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Nie nie mamy. Robię logowanie na różnych kompach i nie przytrafiło mi się nic takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 ja też z wielu kompów się loguję i zawsze było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madox Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 u siebie mam zaznaczone ze mnie automatycznie loguje i wtedy stronke w ulubionych ale tez czasem loguje sie z innych kompow i zadnych problemow nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mry_ Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Mialem, ale przestalem odwiedzac erotyczne strony i jest ok :D Kidding :D Nie mam problemu. Pozdrówkah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 maly1984, skoro problem występuje tylko u Ciebie, to radzę sprawdzić ustawienia cookies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ewentualnie sprawdz na jaki adres sie logujesz... moze wchodzisz na megane.ruzam.pl a teraz domyslny jest megane.com.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi