kapsel71 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Witam, to mój pierwszy post na forum więc na początek chciałbym się przywitać. Znalazłem to forum, ponieważ poszukuję pływaka do mojej Meganki 1,6e 90km 1997 rok, ale nigdzie nie mogę znaleźć takowego. I tutaj nasuwa się moje pytanie do kogoś kto się orientuje-czy pływak od Megane 1,4 93r będzie pasował do mojej? Ewentualnie od scenic I 01r ale o takiej samej pojemności silnika? Pytam o te, ponieważ na razie znalazłem tylko te. Ewentualnie jeżeli ktoś wie gdzie mogę znaleźć pływak do mojego modelu to także proszę o pomoc i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Podejrzyj tu, jest trochę zdjęć: http://megane.com.pl/topic/34391-wskaznik-paliwa/page__p__266366__hl__p%C5%82ywak__fromsearch__1#entry266366 Druga sprawa, nie wierzę, że nie ma pływaka od meganki / scenica 1.6 90KM, jest ich pełno na allegro. Te po 99r trochę się różnią. czy pływak od Megane 1,4 93r będzie pasował do mojej? Nie było meganek w tym roczniku. masz do wyboru meganki, sceniki, coupety, jest w czym przebierać. Aha, szukaj od 1.6 bo będziesz miał od razu z pompą taką jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsel71 Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Oczywiście chodziło o 96 rok, a co do silnika 1,6 90km to właśnie problem w tym że ma na razie żadnego pływaka idealnie pod ten silnik, sprawdzam codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 wpisz na allegro "pompa paliwa megane", jest 6 stron. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsel71 Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Dziękuję za pomoc, ja głupi zamiast szukać całych pomp szukałem samego pływaka, a widzę że koszt jest praktycznie ten sam, z tym że pomp jest o wiele więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi