kanar666 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Spalanie spalaniem ale czasami też musisz mu trochę przy gazować żeby turbina pochodziła na wyższych obrotach bo w przeciwnym razie szybciej się zatrze tym bardziej jak jest o zmiennej geometrii, i teraz nie wiem czy w tych jednostkach są o zmiennej czy stałej bo to zależało też od wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 VTG mają tylko 101 i 105 KM. pisałem wyżej o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mael Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Dziękuję za info, jeżeli ktoś by miał jakieś ciekawe info o 1,5 dci to bardzo proszę:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmo Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 w Megane były też wersje 86KM - taka jak moja (2007). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zalecany przez producenta to ELF Excellium LDX 5w40 lub ELF Evolution SXR 5w40. Ja osobiście używam tego pierwszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi