Czeki Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam W moim scenicu 1,9 dci hałasują łożyska w skrzyni biegów więc zastanawiałem się nad wymianą. I mam pytanie czy pasowałaby skrzynia od Megane II 1,9dci 120KM 6 biegów. Jeśli tak czy będą potrzebne jakieś specjalne przeróbki, czy podejdzie bez problemu? 6 biegów z pewnością wpłynęło by na ekonomikę. Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amtrax Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 ja w swoim sceniku wymieniałem skrzynię,niestety od meganki nie pasowała niby taka sama a jednak nie.napisz jak woja walka z sześcio biegową też zastanawiałem sie nad tą opcją,niestety nawet orginalną dostałem z dosć dużym trudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi