Krzychu Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Pod adresem http://megane.com.pl/page/assistance.html uruchomiłem testową wersję bazy forumowego Assistance. Na chwilę obecną zrezygnowałem z interaktywnej mapki na rzecz widoku w stylu forum. Każdy wpis wymaga zatwierdzenia, można dodać kilka wpisów w różnych województwach. Dostęp do bazy wymagania zalogowania. Edytowane 2 Grudnia 2011 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysk Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 IHMO Assistance przydałoby się zrobić tak, żeby był ułatwiony dostęp w wersji mobilnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Do assistance jest dostęp w wersji mobilnej poprzez skórkę mobile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 mi się ten pomysł bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Coś nie mogę się dodać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 (edytowane) brudijr , dodawanie jest moderowane. Także musisz zaczekać na akcept "głównodowodzącego" Na czym polega Assistance? Każdy z użytkowników forum megane.com.pl może zaoferować swoją pomoc innemu użytkownikowi naszego forum. Aby zgłosić się do programu należy dodać swoje dane kontaktowe w odpowiednim województwie. Podajemy nick, telefon oraz to czym oferujemy (narzędzia, garaż, dojazd itp). Po dodaniu zgłoszenia jest ono weryfikowane przez Administratora i akceptowane, możliwe jest dodanie swojej oferty pomocy w kilku województwach.Dostęp do listy osób uczestniczących w programie assistance dostępny jest również w wersji mobilnej, dzięki temu w momencie gdy przytrafia nam się problem z samochodem, wchodzimy na stronę megane.com.pl/page/assistance.html i sprawdzamy kto w rejonie w którym się aktualnie znajdujemy jest w stanie udzielić nam pomocy. Edytowane 15 Grudnia 2011 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Codziennie sprawdzam zgłoszenia, także wspomniany nieaktywny wpis jest już widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Ok, dziękować i polecam się na przyszłość :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi