ponuryzniwiarz Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zebyście już nie byli zdziwieni jakimiś niedoróbkami w Waszych autach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Tak samo to wygląda w fabrykach innych marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 W VW jest podobnie z tego co słyszałem, ale monter widać ma wprawę, a linia cały czas do przodu zasuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Mój śp teść pracował w FSM w Bielsku-Białej, na lakierni, do jego obowiązków, między innymi, należała kontrola spasowania drzwi. Jak się nie dawały zamknąć albo za bardzo wystawały to brał 10 kg młotek i walił w odpowiednie miejsce. Po tym "zabiegu" drzwi ładnie się zamykały. :) Poza tym to nic szczególnego. Sam postępowałem dokładnie tak samo po tym jak malowałem swojego Fiata 124 i auto było w totalnie rozebrane. Jakoś to potem trzeba było spasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi