Sieku Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam nie wiedziałem gdzie wcisnąć to zapytanie bo to chyba elektryka , więc chodzi mi o to że nie jest podawany dystans jaki mogę przebyć na paliwie pozostałym w zbiorniku mrugają tylko te kreski na wyświetlaczu , co mogło się stać (reszta działa) i jak to naprawić ??? proszę o pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 masz komputer pokładowy? nie pokazuję Ci, dystansu do przebycia po tankowaniu? czy jak zapali się rezerwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Przy małej ilości paliwa w zbiorniku komputer nie pokazuje dystansu możliwego jeszcze do przejechania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patwsad Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Dolej benzyny i będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sieku Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 mam pół zbiornika benzyny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 zrób reset liczników. Znajdź na forum tryb serwisowy, skasuj i powinno być po wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sieku Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 gdzie jest ten tryb serwisowy szukam nawet i przez wyszukiwarkę i nic latam po forum i nic . jeśli ktoś ma link to niech podrzuci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Przykładowo ten temat: http://megane.com.pl/topic/4454-wskazania-ilosci-kilometrow-do-tankowania/page__p__68374__hl__%2Bkasowanie+%2Bkomputera__fromsearch__1#entry68374 post #11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sieku Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 działa :) zapomniałem napisać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi