MaciekR4 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 (...) U mnie odśnieżanie zaczęło się około 3-4 w nocy, niestety mam bazę na przeciwko, więc wiem kiedy wyjeżdżają :/ Wczoraj jak jeździłem po mieście to wszystkie drogi były "na biało". Nawet drogi wojewódzkie i krajowe. no ja również wiem, że u mnie odśnieżają...mieszkam przy drodze w lesie, na dodatek kończącej się w lesie...ale i tak jest jedną z pierwszych, które odśnieżają na końcu jest szpital, a w połowie drogi między domem a szpitalem ujęcie wody i stacja pomp wodociągów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Wczoraj pod wieczór zaczęła się 2-ga tura opadów i tak trwa cały czas. W sumei to zaczyna mnie to wkurzać, bo leci takie byle co rozmazujące się na szybie. Z dwojga złego to wolę jak pada solidniej. Drogi pod Warszawą odśnieżone ale jednak leży na nich taka cieniutka warstewka tej brei i trzeba uważać (na debili bez mózgu też). Edytowane 16 Stycznia 2012 przez fred Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Sypie, sypie w Krośnie już od kilku dni i minusowa temperatura. Aktualnie: sypie i jest -3.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dzisiaj kolejna dawka śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Prezes nie mów, że u Ciebie nie ma śniegu No właśnie to mówłem. Dzisiaj od rana troszkę nasypało. Trawa jednak jeszcze wystaje ; Drodi w mieście czarne ale mokre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 No to zobacz co się wyprawia w Gliwicach Nagrałem filmik w pracy z dzisiejszego ranka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Sypie Wysłano z GT-I9100 poprzez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 I znowu Zgierz będzie sparaliżowany. Sypie, sypie i jeszcze raz sypie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek_uk Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Tylko wam pozazdrościć, ja już nie pamiętam jak śnieg wygląda i jak się po nim jeździ , ale mam nadzieję że troszkę popada bo w zeszłym tygodniu temperatura spadła do -8 (rano) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Pada i zaraz się rozpuszcza, bo jest sporo na plusie. Generalnie bagno śniegowe leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 U mnie też pada już deszczyk i jedna wielka chlapa się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 W Krośnie sypało całą noc i sypie nadal Wysłano z GT-I9100 poprzez Tapatalk Dodano: 24 sty 2012 - 09:03 W Krośnie sypie dużymi płatkami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 W Jeleniej Górze pada dosyć intensywnie lubie jak jest biało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 A w Gliwicach robi się powoli zielono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 W Krośnie -15 stopni i sypie od rana :) Wysłano z GT-I9100 poprzez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi