Rolandzikl Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 W Zabrzu śniegu ubywa. Na szczęście, bo nie muszę odśnieżać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 W nocy sypło śniegiem jak na razie się trzyma: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Merkaba - słyszałeś o czymś takim jak miniatura na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Przecież jest miniatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek_uk Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 I w końcu w UK posypało widok z okna małe wzniesienie i auta pozostawione na poboczu :) a to pusta autostrada i "szybki" pas biały :) P.S. Sorki za jakość zdjęć, robione telefonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 U mnie od od 2 w nocy do teraz pada bardzo drobny śnieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Śniegiem bym tego nie nazwał. Ledwo widoczny grysik. Dodano: 15 lut 2012 - 07:31 sypie - sypie - sypie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bizkit Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 sypało całą noc i dalej sypie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 u mnie też sypało, jakieś 10cm nasypało :l: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Nie wiem z czego się cieszycie :l: Niby zima a drogowcy i tak zaspali, pomimo tego, że co najmniej od tygodnia mówią, ze będzie sypać i to mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARREK Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 za oknem +14 stopni. i pada deszcz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 (edytowane) U mnie zadyma, fota zrobiona przed kwadransem: I po zadymce: Tak nawiasem, dom widoczny na 1 planie jest wystawiony na sprzedaż..... Edytowane 15 Lutego 2012 przez gojgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 U mnie już się topi to co ledwo nasypało :l: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 u mnie dalej pada :l: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMoL Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 W Toruniu sypie namiętnie,choć śniegu i tak jest wystraczająco :l: Ale przy 0 stopni C, długo nie poleży ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi