Kr0lik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Możecie mi powiedzieć co to jest za skrzynka znajdująca się na lewo od rolek. Jeden jej przewód idzie do przepustnicy lub silnika krokowego ( nie pamietam teraz) a drugi to elektryka. POMOCY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Wrzuć zdjęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Jeżeli chodzi ci o to co na rysunku?To jest to pochłaniacz par paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirmichu Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 czy ten pochłaniacz, się jakoś wymnienia? czyści? czy ma wpływ na dynamike jazdy? czy po prostu jest i basta. Pytam bo mam Renię z 97, 1.6e 8V od nowego ponad 255 tyś., i jest zamulona na maxa,będe jej wymnieniał olej filtry (oil, air i paliwo), gdzieś czyatłem ze musiałbym tez katalizator wyciąc albo strumnienice wstawić. pytam czy ten pochłaniacz moze miec wpływ na dynamike jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 To jest pochłaniacza par paliwa, więcej znajdziesz w :l:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi