rezydent0821 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witam serdecznie jestem nowy na forum i potrzebuję pomocy w sprawie serwisowej wymiany oleju mianowicie do tej pory jezdze na oleju castrol edge turbo disel 5w-40 fully synthetic lecz chcialbym zmienic na inny olej i tu moja prosba mam mozliwosc zakupeienia takich marek jak: -shel helix disel ultra 5w-40; -castrol magnatec diesel 5w-40 b4; -castrol magnatec 5w-40 c3 100% synthetic volsynthetic; - elf excellium c3 5w-40 benzyna-disel; ktory z nich bedzie naj lepiej pasowal do mojej meganeczki 1.5 dci 86km proszę o pilną pomoc Pozdrawiam serdecznie Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 ktory z nich bedzie naj lepiej pasowal Opcja :) Ci w tym pomoże, Zamykam żeby nie przepisywać kolejny raz tego samego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi