Sieku Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witam mam mały proble ze spryskiwaczami mianowicie dają małe ciśnienie chociaż jeśli otworzę maskę i wezmę je w powietrzu utrzymam leje normalnie (przód) co do tego z tyłu to wcale nie leci płyn czy meganki mają drugi zbiornik na płyn oraz jak to wszystko naprawić ??? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiso Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 sądze że masz do naprawy pompke od spryskiwacza, w dziale "Download - komentarze i wsparcie techniczne" jest instrukcja jak naprawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Wężyk może się gdzieś przycinać przy zamkniętej. Zbiorniczek płynu (do szyb) jest jeden. Jeśli tył źle psika to albo popsuła się pompka albo coś innego (wężyki, dysza). O pompce masz parę tematów, poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ja miałem problem z wężykiem od spryskiwaczy na połączeniu tylnej klapy z karoserią. Od otwierania i zamykania łatwo w tym miejscu uszkadza się przewód. Zdejmij czarne osłony i obejrzyj jak to tam wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sieku Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 będę musiał to obejrzeć . ale odgłos pompy jest tak jakby pracowała jak chce dać na tylni spryskiwacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Jako, że tematyka pompki już omawiana na forum, ba i nawet napisano jak i co zrobić a nawet kamiso podał to temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi