_MaY_ Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 witam mam taki problem po awarii łożysk w skrzyni biegów (5 bieg, silnik 80km, 1.9tdi), zostala wymieniona skrzynia na nowa (uzywana) i teraz wystapil maly problem mianowicie przy predkosci 100km/h na 5 biegu mam juz 3000tys obrotow, na orginalnej skrzyni bylo 2000 obrotów. Zaznaczam ,ze skrzynia mocowaniami pasowala do silnika. Jaki powinno byc oznaczenie prawidlowej skrzyni do silnika F9Q Q7?? Co myslicie z czego jest ta skrzynia ktora mam aktualnie zalozona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek32 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam. Może to skrzynia od zwykłego diesla. U mnie przy 100km/h jest około 2700 obrotów. Skrzynia u mnie JB3 927. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_MaY_ Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 A mozliwe bo sprzedajacy zapewnial ze to diesel a nic nie mowil ze z turbo... zobaczymy jak narazie wydaje sie ok, zgadza sie bez problemow na jej oddanie Regulamin pkt.5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi