bartekawf Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam. Jestem tu nowy i mało doświadczony. Mam meganke 2004 1.9 dci 120km i pewne problemy z nią od jakiegoś czasu. Zaczęło się wszystko od utraty oleju, białego dymu z wydechu podczas jazdy, a podczas postoju cieknięciem oleju. Mechanik stwierdził, że to turbina, więc wymieniłem razem z olejem. Po krótkim czasie na komputerze pojawiła mi się lampka kontrolna układu oczyszczania spalin, na wyższych obrotach/przy dodawaniu gazu z wydechu wydostaje się biały dymek, zanotowałem utratę oleju oraz ostatnio zapaliła mi się również kontrolka sygnalizująca usterkę wtrysku, a do tego wszystkiego odczuwam czasem utratę mocy, raz jedzie normalnie a raz strasznie muli. Wiecie może co się dzieje z moim autkiem?Poradzicie coś? Z góry dzięki za odpowiedź. PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 (edytowane) Poradzicie coś? 1. Regulamin 2. :) Zamykam. Edytowane 19 Grudnia 2011 przez 0cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi