Klinsmanor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 (edytowane) Witam czy jest możliwość podłączenia Tuby pod fabryczne radio Renault?Samochód z 2007r Sedan. Czy dzięki temu urządzeniu da się podłączyć tubę? http://allegro.pl/brakuje-ci-wyjscia-na-wzmacniacz-konwerter-syg-car-i2004097977.html Co myślicie o tym zestawie http://allegro.pl/skrzynia-jbl-gt5-1204br-wzmacniacz-magnat-kable-i1992888527.html ?? Edytowane 21 Grudnia 2011 przez Klinsmanor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamerek Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Za pomocą konwertera podłączysz wzmacniacz pod który będziesz mógł podłączyć głośnik, głośniki... Podpisuj linki!!! "skrzynia JBL GT5 1204BR wzmacniacz magnat" - zrobi "łubudubu", jeżeli o to ci chodzi to ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klinsmanor Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Czyli da się podłączyć pod fabryczne radio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamerek Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Za pomocą konwertera podłączysz wzmacniacz pod który będziesz mógł podłączyć głośnik, głośniki... Przeczytaj to powoli i dokładnie a znajdziesz tam odpowiedź.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 (edytowane) Toć za tą cenę jest JL... I intertechnik też chyba podobnie cenowo... No ale bez kabli i wzmaka. Słuchałem czegoś podobnego od jbl'a i więcej mam nadzieję nie będę musiał. Pzdr Edytowane 22 Grudnia 2011 przez Techniacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamerek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 (edytowane) Za tą cenę jest też nowy HX10SQ, który bardzo pięknie się rusza. (a za 450 używka w pięknym stanie :)) do tego wzmak nawet za 200zł i lata jak ta lala ale.... Jak z przodu ma być seria to po kiego w ogóle sub... Toż to zagłuszy wszystko, ale... Będzie mnie słychać a później widać :) Słuchałem czegoś podobnego od jbl'a i więcej mam nadzieję nie będę musiał Dlatego napisałem jakie będzie miał wrażenia odsłuchowe... :) zrobi "łubudubu", jeżeli o to ci chodzi to ok... Dane wzmaka :) Moc ciągła/kanał 55 W/4ohm I tu przesterem szybko możesz zabić ten głośnik :) Bo to jest po prostu za słabe... Edytowane 23 Grudnia 2011 przez Dreamerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiLLy06 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 jeśli chodzi o konwerter to kiedyś miałem taki w astrze: http://allegro.pl/brak-rca-w-radiu-konwerter-sygnalu-audio-rca-m006-i2012214534.html pod oryginalnym radiem i jako konwerter spisywał się dobrze tylko trzeba go dobrze wyregulować na tych śrubkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi