jacekplacek Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Witam mam taki sam interes jak inni.A mianowicie chciałbym kupić Renault Megane Scenic za 15 do 16 tysięcy rocznik 1997 czy to dobra cena jak za ten rocznik. Mam do wyboru jeszcze ofertę rocznika 1999? Proszę o pomoc w podjeciu dobrej decyzji. Tak jak poprzednicy napisali- wszystko zależy od silnika i wyposażenia, ale za 97 rocznik 16tyś to musiałby być pełna opcja i w dodatku igiełka Ja za 99r 1.6 16v z wyposażeniem prawie full (nie ma tylko klimy) dałem 17tyś w marcu tego roku, ale dołożyłem ok. 3tys żeby wszystko doprowadzić do porządku. (wydech, zawieszenie przód i tył, zawieszenie silnika). Udanego zakupu w każdym razie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 witam zamierzam właśnie kupić scenic i mam parę typów pytanie jest następujące czy mam ktoś taką wersję w starej budzie z 1999 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ja mam tą wersję Scenic 2.0 automat RXT - marzec 1999 roku A w czym mogę pomóc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 czy masz taką samą deskę rozdzielczą z nowa kierownicą i nowymi zegarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Dokładnie taka deska z taką kierownicą :P :P No zamiast kaseciaka mam CD-ka :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 dzięki uspokoiłeś mój niepokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Robak czyli tego wiśniowego sobie odpuściłeś? Ten zielony scenic z Lubina też ładnie wygląda i wyposażenie ma podobne.. tylko ten hak.. oby nie ciągnął sporych ciężarów wcześniej... powodzenia przy zakupie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adim100 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 witam wszystkich . mam pytanko czy kupywać puknięte auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Zależy jak puknięte ;-) Ja np. swoje sprzedałem bo było puknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adim100 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 prawy tylni błotnik. auto jest sprzedawane przez serwis reno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Jak nie ma wielkiej szkody to można się skusić Wiesz ciężko coś radzić jak się tego nie widzi. Dla jednych puknięty to lekko wgniecione a dla innych jak pół auta zgniecione ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adim100 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 o puknięciu auta powiedział mi przedstawiciel na samym początku rozmowy o sprzedrzy auta [ Dodano: 2007-10-26, 19:34 ] jak dodać zdjęcie auta na forum ? Dajesz odpowiedz i tam masz opcję do dodawania. Aby nie było zbyt wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 I dobrze zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adim100 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 oto one [ Dodano: 2007-10-26, 19:56 ] i co o nim sondzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Ciężko coś powiedzieć o aucie na podstawie zdjęcia. Na fotce nie wygląda źle... No i jeśli serwis robił naprawę raczej napewno jest ona wykonana prawidłowo według wszystkich norm Najlepiej jedź i obczaj autko na miejscu z jakimś swoim znajomym który siedzi w temacie i zna się na rzeczy. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi