adim100 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 dzięki pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Szkoda, że ni ma fotek z uszkodzenia - wtedy można by się bardzie wypowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adim100 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 serwisowany w ASO i kupione w salonie co go sprzedaje. [ Dodano: 2007-10-26, 21:24 ] POSIADA W WYPOSAŻENIU 4 PODUSZKI POWIETRZNE , ABS , CENTRALNY ZAMEK , SZYBY ELEKTRYCZNE , KLIMATYZACJĘ , HALOGENY, PRZYCIEMNIONE SZYBY , INSTALACJE GAZOWĄ ZAŁOŻONA W UBIEGŁYM ROKU JEST TO UDOKUMENTOWANE , WYMIENIONE TYLNE AMORTYZATORY , ROZRZĄD ITD , CAŁY CZAS SRWISOWANY W STACJI RENO Popraw - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdytya Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 No niby jest ok. Ale musisz go obejrzec i przetestowac. Wjedz na kanal, sprawdz koniecznie koncowki drazkow, pompe wody, rozrzad(zalezy kiedy byl robiony i czy caly, czy tylko wymienione paski),poduszki pod silnikiem(ja nie sprawdzilem i ups...), wydech - wiadomo, ze koroduje szybko i trzeba wymieniac ale glownie chodzi mi o katalizator - czy jest ok, bo to rzecz najdrozsza z calego wydechu. I ogolnie jak jezdzi, czy nic nie stuka, szumi, gwizdze, czy przy hamowaniu nie sciaga na ktoras ze stron, itp... Aha. skoro ma gaz, to z wlasnego doswiadczenia podpowiem, ze powinienes dostac na ta instalacje wszelkie papiery a zwlaszcza chodzi mi o dokument na zbiornik(zawsza sprawdzane przy przegladzie rejestracyjnym). I sprawdz kolego czy umiejscowienie butli z gazem nie zaslania fabrycznie nabitego numeru nadwozia !!! Ja mam butle w kole zapasowym w scenicu i troszke nr nadwozia sa zasloniete i nie wszystkim mechaniko, na przegladzie chce sie brac do reki latarke, schylac sie i odczytywac nr nadwozia podczas rejestracji i stad mam problemy w niektorych stacjach z przedluzeniem rejestracji. Na szczescie juz wiem jak te numery "specom" pokazywac. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adim100 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 dziękiuspokoiłeś mój niepokój Więc GRATULUJE zakupu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adim100 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 dzięki ma to nastąpić jutro 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koploper Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam wszystkich Obecnie jestem na etapie zakupu Scenica i znalazłem odpowiedni egzemplarz ( chyba ) i w związku z tym mam parę pytań. Mój wyszukany okaz to Renault Megane Scenic o oznaczeniach 1.6 e RN z 1997 roku z sekwencyjną instalacją gazową G3 przebieg 206 000 km. I teraz tak: 1 - Czy w tym silniku pompa wody jest napędzana paskiem rozrządu ( jak w Lagunach 1.6 ) ? 2 - Czy 90 Koni ( bo tak podaje ogłoszenie ) to wystarcza na w miarę swobodną jazdę tym autem ? 3 - Jak sprawa się ma jeśli chodzi o spalanie w tym silniku ? 4 - Jak drogi jest kompletny rozrząd i pompa wody ? To chyba wszystko co potrzebuje wiedzieć, z góry dziękuje za wszelkie sugestie i odpowiedzi - i przepraszam jeśli coś zrobiłem nie tak, ale to mój pierwszy post na tym forum - tak, że proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw0 Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 wita ja właśnie zakupiłem scenika 97 1.6 oprócz skóry i podgrzewanych foteli pełna lufa cena 12000 + koszt sprowadzenia 650 zł bo autko jest sprowadzone z niemiec osobiście po nie byłem czekam na dokumenty bo są u tłumacza i niemogę sie doczekac kiedy je zarejestruje no i w droge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 tw0 masz jakieś foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw0 Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 mam oto fotki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ładny kolorek .. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 mam oto fotki pozdro ladniutki, oby się dobrze sprawował :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 ładny, fajny kolor. Jakiś opis wrzuć, halogen jest więc już jakiś wypasik nie zerowy . Jak mnie wzrok nie myli gonił po austryjackich drogach znaczy sie przebieg może mieś ale zawiecha będzie miód. Jaki rok ? 98 czy początek 99 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Vivaldi 1997rok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi