FleurTropicale Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Witam. Jestem w trakcie decydowania się na mój pierwszy samochód i wpadła mi w oko taka oto Meganka: http://otomoto.pl/renault-megane-dti-klima-sliczna-C21904045.html Co o niej sądzicie? Jakie jest spalanie/niezawodność tego silnika? Jak wygląda sprawa elektryki? Czy jest zawodna? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziebice1 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zobacz jak jest zdarta gałka zmiany biegów,wygląda jak nie heblowane drzewo,druga sprawa radio wsadzone żeby tylko sztuka była,na deskę zużył chyba cały zapas plaka z Tesco. :) Kolega który handluje samochodami dał mi dobrą radę jak szukałem auta po sprzedaży megane. -jak zadzwonisz nie mów o jaki samochód ci chodzi jak będzie to sprzedaż prywatna rozmówca sam poda ci markę. -jak będzie coś brakowało z wyposażenia nawet nie dzwoń -jak dzwonisz do miasta A a ma blachy z miasta B też daj se spokój -zapytaj czy auto jest zarejestrowane na sprzedającego,jeżeli będzie cię wkręcał że jest zarejestrowane na wujka ciocię itp. zakończ rozmowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Rupieć i tyle. a ten przebieg - okazja normalnie, cofnięty z trzystu jak nic :) szukaj dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zobacz jak jest zdarta gałka zmiany biegów,wygląda jak nie heblowane drzewo Ale kierownica chyba świeżo obszyta :) 2-ga puszka plaka poszła chyba na silnik. Sprzedający są coraz bardziej bezczelni z kręceniem liczników, jak była norma 180k, to teraz widzę schodzimy do 100k :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekck Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Kierownica może być (ale nie musi) świeżo "malowana". Ja ostatnio kupiłem sobie farbę do skóry, kolor jednak się niezbyt zgadzał i kierownica jest wyraźnie ciemniejsza od pokrywy poduchy, wcześniej miała taki sam odcień :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi