caros Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Chce się dostać do sygnału przez kratkę wlotową.Jak tą kratkę zdemontować a może jest inny sposób dostania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Najlepiej zdjąć zderzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Jakaś jednak podpowiedź jak ją wyciągnąć aby nie połamać. Udało się komuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Nie da się jej zdjąć od zewnątrz bez wyłamywania zaczepów :D Ja miałem lekko zaczepy podpiłowane że się ją fajnie wyjmowało jak była potrzeba ale teraz uważam że to błąd bo tydzień temu kratka powiedziała "spadam stąd" na obwodnicy 3Miasta przy max dozwolonej prędkości :D Jak wróciłem na miejsce desantu kratki to pozostały z niej juz tylko kawałki... P.S. Dodam ze ja mam w Sporcie inne kratki które nie łatwo dostać a w ASO komplet raptem 530 zł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi