bula0109 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 witam. Mam problem i nie wiem co robic mam silnik 1,9 diesel i przy odpalanii po dluzszym postoju trzesie sie silnik mam nowe swiece i wtryski i nie wiem co jeszcze zrobic by tak nie trzeslo... Pozdrawiam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Wymienić poduszki silnika - :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deiw_20 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 A bardzo trzęsie silnikiem ? Czyli na ciepłym silniku tak Ci sie dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula0109 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 jak jest cieply to odpala super tylko jak dluzej stoi to zaczyna trzasc nim a po dwoch dniach to jest gorzej za 3razem zalapie i trzesie. I co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deiw_20 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Radził bym Ci wymienić cewkę zapłonową. Z racji tego że jedna z nich może już być na wykończeniu a pewnie nie wiesz dokładnie która to więc wymień wszystkie( 2 są). Daj też kable wysokiego napięcia nowe. Problem powinien zniknąć. Spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula0109 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 dzieki za pomoc. Pozdrawiam. I moze ktos ma jakies pomysly? Dodano: 08 sty 2012 - 19:22 a ktos moze wie gdzie sa dokladnie te cewki zaplonowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 jakie cewki, przecie to diesel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula0109 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 to co zrobic zeby tak nie trzeslo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Przeczytaj to co napisał Tomik1970 siedem postów wyżej. I to zrób. Edytowane 8 Stycznia 2012 przez aston76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula0109 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 i to pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Jak najbardziej pomoże Zamykam bo nic sensownego z tej wymiany zdań nie wynika. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi