bartos Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Witam serdecznie Mam problem - mianowicie nie działają mi elektryczne lusterka. Przełącznik i silniczki są ok - wprost z akumulatora podpiąłem prąd pod przełącznik i jakoś tam działało. Po podłączeniu w normalny sposób wszystkiego - nic nie reaguje.. Tak jakby brakowało prądu. Bezpieczniki są ok - każdego z osobna sprawdziłem choć i tak nie wiem który jest do el lusterek. Bezpiecznik numer 5, który obrazkiem jedyny przypomina lusterka (choć to raczej podgrzewane niż el. sterowane) nie istnieje. Nie ma go ani włożonego, ani nie da się go umieścić - brak pinów. Podobno jest gdzieś jakiś sterownik, który może być uszkodzony i dlatego nie działają lusterka. Chciałbym dowiedzieć się gdzie jest owy sterownik i jakie mogą być ewentualne inne przyczyny. Czekam na Wasze wypowiedzi. Pozdrawiam. ps. siłownik od centralki w bagażniku zacina się... Czyli klapa nie zamyka się - naprawiam to łapiąc za początek tego druta jeszcze przy siłowniku - ruszam nim na boki zamykam klapę i hula.. Tylko, że chciałbym mieć normalnie wszystko ładnie zabudowanie, a nie walczyć z tym wiecznie.. Ktoś może ma pomysł jak to nareperować? Dystans jakiś na tym siłowniku dziabnąć czy jak Edytowane 11 Stycznia 2012 przez bartos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Na początek sprawdź kostkę na słupku. Co do zamka to musisz zobaczyć co blokuje, rozebrać, wyczyścić, czasami "druta" też trzeba podgiąć. Edytowane 11 Stycznia 2012 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Ale co ja rozbiorę, siłownika raczej nie da się rozebrać Regulamin pkt. 5.10 -Prezes Edytowane 12 Stycznia 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Jak chcesz się bawić elektryką to sobie najpierw ściągnij schematy są na Downloadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Nie będę przedrzeźniał przedmówcy. Wybacz ale nie widzę żadnego schematu, który dotyczyłby el. lusterek. Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ciekawe bo ja widzę na drugiej stronie w dziale Dokumentacje i instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwychtenberg94 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Wiem że to stary wątek, ale mam podobny problem dot. lusterk. Czy wiadomo z czym był problem? Szukałem bezpiecznika od el. lusterek ale nie znalazłem. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez szwychtenberg94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrebelapiotr Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Rozwiązaniami problem co było przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi