djsilver Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witam. Kilka dni temu zakupiłem i zamontowałem hak do megane phI 96r 1.4. Jutro zamierzam podłączyć jeszcze światła i jechać na przegląd z tym. Problem jest taki, że nie mogę znaleść instrukcji podłączenia wiązki światel do tylnej lampy auta. Przy gnieździe od haka wszystko podłaczyłem zgodnie z instrukcją. Czy ktos pomoze? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Wpinasz się w kable i tyle. To Megi 1, więc tu cudów z elektryką nie ma. W plikach masz schematy gdzie będzie kolorystyka kabli, chociaż jak tak czytam to czasami z tymi kolorami (kolorami) różnie bywa Edytowane 12 Stycznia 2012 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Rozpiska kostek przy lampach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilver Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Dzięki za odpowiedź. Niby podłączenie prosta rzecz jednak mam watpliwości czy dobrze myślę. Na rysunku poniżej zaznaczyłem w jaki sposób mysle podłączyc kable. Czy tak będzie prawidłowo? Proszę się kolorami nie sugerować, sa inne aby się nie pomylić na rysunku. Edytowane 12 Stycznia 2012 przez djsilver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Tak.Zapomniałeś tylko o przeciwmgielnych Edytowane 12 Stycznia 2012 przez Nel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilver Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 A no tak. Dzięki za odpowiedź! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi