wacek1991 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 (edytowane) Witam. Ja wymienić w sedanie, tylną lampę na błotniku po stronie pasażera? Dodano: 21 sty 2012 - 01:11 Dzięki za "znakomitą" pomoc. Edytowane 21 Stycznia 2012 przez wacek1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Czyżby z tym był jakiś problem? Nie sądzę. Lampa pewnie trzyma się na dwóch lub trzech śrubach, odkręcasz i wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekck Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 (edytowane) http://megane.com.pl/files/download/30-wymiana-lamp-tylnych-na-poliftowe-megane-i-phi/ - wszystko na forum jest... a przepraszam, pytasz o sedana. Edytowane 21 Stycznia 2012 przez radekck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek1991 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 (edytowane) Zrobine, głównie chodziło mi jak zdjąć plastik(tak aby go nie połamać), który przykrywał jedną śróbkę. Oczwiście uszkodził się, ale tego niewidać. Ze te zatrzaski to bym pozabijał, niewystarczyły by normalne śróbki... Regulamin pkt. 5.6, pkt. 5.7 0cool Dodano: 21 sty 2012 - 23:18 Ok, teraz już będę uważał na zasady pisowni(przyznaję mam z tym problemy), a nie wiedzieć, czemu sprawdzanie błędów nie działa mi na tym forum. Możecie mi powiedzieć, dlaczego? Edytowane 21 Stycznia 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Działa i to znakomicie. Tylko trzeba uaktywnić ją w przeglądarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi