Kamarad Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Zastanawiam się nad pomalowaniem listw ale jak zwykle nie mogę sie zdecydować bo późniejszy ewentualny powrót wiązał by się z szukaniem listw na allegro... Mianowicie mam listwy w kolorze nadwozia. Widziałem już takie wersje ( wogole dziwne bo nie mam na przednich drzwiach oznaczenia 1.9 dCi, ale widziałem juz takie ). Jak widać na zdjęciach relingi, klamki i teraz od niedawna nerki (kratki grilla) też są srebrne no i na lato srebrne alu. Zastanawiam się nad pomalowaniem listw też na taki ciemny srebrny min. ze względu iż są one porysowane szczególnie na zderzakach. I czy takim zabiegiem nie zepsuje wyglądu autka wiem jedno ze na pewno by się autko wyróżniało :) Zauważyłem iż w większości MEganki maja listwy w innym kolorze niż nadwozie... http://www.autogaleria.pl/fotografie/renault/renault_megane_grandtour_1.5_dci_dynamique_2007_02.jpg albo tak : http://alu-kola.elek...%20II%202.0d%20[5/108]&velikost=16&typ=typ%20M%20Kombi&radit=&zimni=&akce=&sirka=&design=&barva=&znacka=&upravy=bez Edytowane 16 Stycznia 2012 przez Kamarad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joobs Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja u siebie chcę zrobić listwy pod kolor nadwozia (mam ten standardowy szary, możesz na fotach obejrzeć). Skąd masz takie fajne kratki w grillu!? Osobiście w Twoim przypadku pomalowałbym listwy na oryginalny kolor nadwozia - srebrny chyba byłby lekką przesadą - ale to pozostawiam do rozważenia Tobie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro541 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 nie maluj one tak naprawde ładnie prezętują ci sie na aucie, ja kiedys w swojej miałem te standardowe szaraki i jakos nie podobało mi sie to one czesto na sloncu lubily wyblaknąć ,wiec zmieniłem ja na kolor nadwozia , ty masz szczescie bo masz juz to w standardzie, a pieniądze możesz przeznaczyć na cos innego co może przydać sie reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamarad Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 HA! Joobs na te kratki polowałem jak jeszcze Megi nie miałem :l: to są wloty od GT ;) jeszcze szukam na dół też są takie srebrne... myślę ze mnie to pasuje bo ciemne auto a relingi, klamki i felgi na lato srebrne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Nie maluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi