Jarkoo87 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Jaki kabel potrzebny jest by podpiąć się z laptopa pod megane II 2003r 1,9 DCI? i Jaki najlepiej posiadać program do niego? Ile kosztuje taki kabelek? Można go kupić na allegro? proszę o jakieś rady ponieważ nigdy tego nie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaron Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 leń nie chce się poszukać klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceman_k Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam, Mam pytanko, czy taki interfejs: http://allegro.pl/kabel-diagnostyczny-inte...1536257490.html Plus program jaki jest w aukcji wskazany sprawdzi się do Megane z '98 ? (Megane I phi I) Ponieważ nie mam o tym jeszcze zielonego pojęcia: 1. Czy Megane I phi I posiada interfejs OBD2? 2. Co to jest CAN ? I czy powyższy model wymaga interfejsu z CAN czy bez CAN? 3. Ewentualnie jaki soft i kabelek polecacie do tego modelu? Wkurza mnie ciągłe płacenie u mechanika za samo podpięcie komputera po 70-100zł :/ Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Do twojego samochodu może zahulać choć nie daje gwarancji kabel vag kkl plus program XR25pc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 witam mam kabel VAG KKL , próbowałem z czytać błędy ponieważ świeci mi się kontrolka z poduszek powietrznych , ale jedyne co udało mi się uzyskać to coś takiego (przy wybraniu megane & scenic ) : a przy próbie kasowania błędów coś takiego : natomiast po ustawieniu samochodu jak Laguna : oczywiście program to DDT2000 , pomóżcie zapomniałem o najważniejszym że kabel podpinałem do Megane 1 PH 2 1.4 16V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Odgrzewam temat ... czy kupował ktoś coś takiego : http://allegro.onet.pl/euroscan-2011-pl-citroen-peugeot-renault-ford-fiat-i1689797575.html ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 to jest elm327 w wersji 1.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Podłączyłem i nie działa .... dziś odsyłam do sprzedającego. Nie gada z moim scenicem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody15 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 clip (taki jaki w ASO używają) w wersji walizkowej kosztuje 7-8 tysięcy zł, plus jeszcze komputer do jego obsługi przykład: http://allegro.pl/item241906895_renault_so...iagnostyka.html Clipa można kupić już za 800 złotych z oprogramowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 widziałem nawet za 500zł ale bez oprogramowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piooter Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Clipa można kupić już za 800 złotych z oprogramowaniem. Można Renault Can Clipa bez większego problemu kupić za mniej więcej 800zł. Już parę takich aukcji widziałem. Tutaj macie aukcję od złotówki. Ja od tego gościa kupowałem ale ze strony zaopatrzeniewarsztatu.pl A bez oprogramowania nie radzę bo jak ktoś życzliwy poinformuje że na pirackim się pracuje to 3 latka jak nic. Lepiej już dorzucić te niecałe trzy stówy i kupić z oprogramowaniem. W końcu się na tym pracuje a klient też często cham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 a ile takie cudo kosztuje jak z orginalnym oprogramowaniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Z tego co się orientuję to nie ma oryginalnego oprogramowania do chińskich sond. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dlatego co za różnica zakup chińskiej sondy z oprogramowaniem lub bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi