GrubS Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Jak moge sie dowiedzieć który typ znajduje sie u mnie ? oczywiście poza wizytą u mechanika i wyjęciu drązka ? może ktoś z was bedzie wiedział? Megane I Cabrio 2001r 1.6 16V PHII (po lifcie) z góry dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 (edytowane) Rozpoznać można po obudowie strzałka na zdjęciu.Pierwsze zdjęcie SMI Edytowane 18 Stycznia 2012 przez Nel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 najprosciej wejsc pod auto i zlokalizowac organoleptycznie jaka przekladnia jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubS Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 I właśnie tak bede musiał zrobić Dzięki chłopaki za odpowiedz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renualt Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 O ile napis trw oznacza przekładnię trw ( :) - pytanie do znawców) można zrobić zdjęcie komórką - wkładając ją między skrzynię biegów a przekładnię. Można to zrobić w zasadzie w jednym miejscu i tam właśnie jest wybity/odlany (przynajmniej u mnie) napis trw (megane I kombi 2003r.). Potwierdzę po wymianie drążka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananek1 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 A ja mam pytanie z innej beczki. Piszę tu, bo nie znalazłem podobnego pytania na forum. Jestem po wymianie pompy wspomagania i naprawie magla. czy Laguna 1.8 16v, mój scenic 1.6 16v, kangoo 1,4 16v maja takie same pompy? Mogę kupić inną niż do scenica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi