cichy.waw Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam mam prośbę do osób co mają orginalny hak holowniczy. Dziś sprawdzałem którędy mi cieknie woda do bagażnika i dopatrzyłem się że ci co zakładali hak źle uszczelnili połączenie ale to nie koniec niespodzianek. Dopatrzyłem się że jak montował hak to wywalił orginalną belkę z pod zderzaka a w tej belce było miejsce do wkręcenia oczka do holowania innych pojazdów, i teraz moje pytanie czy na hak do holowania przyczepy mogę założyć linę i holować inne pojazdy oraz jak ktoś ma orginalny hak to jak może niech sprawdzi czy ma gdzie wkręcić to oczko do holowania innych pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 i teraz moje pytanie czy na hak do holowania przyczepy mogę założyć linę i holować inne pojazdy Bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomusMaximus Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 nie potrzebujesz, korzystać z "oczka"! wrzucasz linkę na hak i z bańki masz! nawet lepiej, bo hak jest na środku auta a nie na boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodekj58 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja też tak miałem. Trzeba dobrze uszczelnić miejsca, w których mocowanie haka wchodzi w podłużnice i gdzie była zamontowana belka wzmacniająca (na trzech śrubach), którą musieli wymontować zakładając hak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aelek65 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Miałem dokładnie ten sam problem. Po nocnym deszczu 11 litrów wylałem :( Pianka poliuretanowa plus silikon plus usługa uszczelnienia haka "metodą warsztatową". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi