maciejny68 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam.Mam problem z hamulcem ręcznym w grant sceniku,kiedy go zaciągam jest ok ale spuszczanie ręcznego trwa dłużej niż to zwykle bywało i słychać jakieś trzaski,może ktoś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 natychmiast demontuj skrzynkę, zanim coś uszkodzisz. linki do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejny68 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Dzięki kolego za odpowiedż.Zdemontowałem ręczny i podłączyłem tylko kostkę czyli bez obciążenia. i nadal są podobne objawy,zaciąga dobrze a zwalnia powoli i słyzhać te trzaski tak jakby w tym silniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelolsztyn Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 pomoga w kaczorach tel jest na forum. powolaj sie na forum bedzie 50 % znizki. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 chyba 5% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelolsztyn Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 (edytowane) podtrzymuję - 50 % niż na allegro ! zakład ? http://megane.com.pl/topic/17042-komunikat-check-parking-brake/page__pid__277122__st__40#entry277122 Edytowane 26 Stycznia 2012 przez pawelolsztyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi