marcin.m Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam ,w moim Sceniku po wymianie rozrzadu ,pompy paliwa ,znikneło ssanie .Po zapaleniu silnika zaczyna ,telepac ja w starym Misku. Moze ktos wie jak sie zabrac za ten problem .Wpakowałem w auto galanty grosz ,ale cały czas pod góre . Prosze o pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu105 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 w dieslu niema czegos takiego jak ssanie ,rozrzad jest zle ustawiony i tyle podjedz na clipa zeby obejzeli jakie bledy sa . ponownie ustaw rozrzad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.m Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Tak ,zrobie .Regenerowana była pompa paliwa , uszczelniane wtryskiwacze ,generalnie rozebrany był osprzet silnika .Auto pracuje normalnie ,jak jest ciepłe . Tylko czy dadzą wiare ,ze zle ustawili rozrzad ? jakaś podpowiedz jak to delikatnie im wytłumaczyc . Dodano: 21 sty 2012 - 01:01 W temacie ,jak sie nie odejsc z kwitkiem od panów fachowców .Sporo mnie kosztowała cała wymiana , a oni nie mamją kompa . Czy po kodzie błedu moga ustawic ponownie rozrzad? czy potrzebne jest cos innego ? Zmieniłem warsztat i taka wtopa .Szkoda gadac . Czy to lezy w kosztach wymiany rozrzadu ponowne ustawienie ? bo nie mam siły i pieniedzy na dalsze eksperymenty z moim autem .Koszt który poniosłem to 3200zl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi