rudy102 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam, tak jak w temacie mam pytanie czy tylne kanapy w wersji 5d i 3d są takie same ? Czy z kombi i sedana tez pasują czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMoL Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Chciałbym podbić temat; Czy fotele z hatchbacka 5d będą pasowały do sedana ?? Przód to jasna sprawa, boczki też, chodzi mi tylko o kwestie tylnej kanapy, nie wiem; może są inne mocowania(?) Jakby Ktoś wiedział cos nt. temat - proszę o informacje:) Z góry dziekuję :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Powiem tak: z HB 5 drzwi do kombi pasują. Tak przynajmniej twierdzi mój kumpel- miał ciężarówkę HB 5 drzwi i robił ją na osobowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Pasują. Robiłem w starej megi taką przerzutkę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponton26 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 a ja mam dodatkowe pytanko do kolegów czy kanapa z przed liftingu (np 03r) pasuje do tych po liftingu (06r)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello04 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam, tak jak w temacie mam pytanie czy tylne kanapy w wersji 5d i 3d są takie same ? Czy z kombi i sedana tez pasują czy nie?? tylne kanapy z 3d i 5d nie różnią się niczym (kształt, mocowanie, etc - wsio to samo) fotele przednie różnią rączką do przesuwania fotela (wersja 3d) pozostałe rzeczy bez zmian co do wersji przedlift i polift dla meganki II to podobno w fotelach przednich różnią się prowadnice ale osobiście nie potwierdziłem tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 fotele są wymienne z przedlifta do lifta i odwrotnie-sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maslo04 Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Cześć, Czy kanapę i fotele można przekładać pomiędzy HB i Grandtour? Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi