martbex Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 tacim, ja jak kupowalem w norauto to tez nie wiedzialem jaka mam miske i kupilem tylko jeden rodzaj uszczelek, jak sie okazala zle trafilem ale i ak ja wykorzystalem i jak na razie jest ok. Uszczelka ktora byla przykrecona byla plaska i najprawdopodobiej zalana jakas guma, ja przykrecilem taka owalna z miedzi i w srodku chyba cos gumowego jest. No wlasnie, a jak stwierdzic jaka mam miske aluminiowa czy stalowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Sprawdź magnesem. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martbex Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Danielossss, no w sumie to prosta sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 martbex ja własnie też taką miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi