CareK Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Wiem, że wielu forumowiczów gra zarówno w gry konsole, jak i te na komputer. Wiem, że np. 0cool jest jedną z podobnych w tym sensie do mnie osób - lubi sobie pograć :) Dlatego propozycja takiego tematu. Piszmy tutaj o naszych doświadczeniach z grami :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MUFC Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 NFS: World, FIFA 11 (jeśli ktoś chętny do wspólnej gry pisać na pw lub na gg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Różne gry gram dość sporo w online aktualnie: EvE Online, seria S.T.A.L.K.E.R, Seria The Settlers. Mógłbym wymienić bardzo wiele tytułów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Już nie te lata, ale jak się już trafi trochę wolnego czasu :) Aktualnie Wiedźmin 2, poprzednio Stalker, a w kolejce czeka już Dead Island. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja w tej chwili forza motorsport 3 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja ostatnio gram w dodatek GTA IV: GTA Liberty City Stories, bo dostałem na urodziny. Powiem szczerze, że IV fajna, ale klimat mi się średnio podobał. Wolałem o wiele bardziej San Andreas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ja tam ostatnio nowe PS3 katuje... Fifa, Little Big Planet 2 no i oczywiście Gran Turismo 5 :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Fifa 11, Driver (nieśmiertelna gierka), CoD: MW (od czasu do czasu, na rozładowanie stresu), Beach Life. :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Forza motorsport 4 Ale i tak najbardziej wciągnęła mnie Kingdoms of Amular: Reckoning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja skończyłem ostatnio GTA LCS, skończyłem również kampanię w Might & Magic: Heroes VI. Aktualnie zabrałem się za Rainbow Six Vegas 2, który był na płycie w jednym z ostatnich CD-Action. Całkiem przyjemnie się gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja gram w: Max payne i max payne 2(pierwsza część ma klimat) GTA IV, Mafia II, gry wojenne, Cryostasis, gry wyścigowe. Ale te nowe gry są beznadziejne bo czas grania max 5 godzin i koniec gry i nie mają klimatu. Mam nadzieje że będzie GTA VI w klimacie zimowym bo poprzednie klimat letnie robią się nudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 czas grania max 5 godzin i koniec gry Jak masz możliwość poszukaj sobie właśnie Kingdoms of Amular: R. - ja mam lekko 32h przegrane już, a na necie pisali że lekko można do 100h dobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja walczę na kinekcie z Kinect Spotr sezon 2. Nie siedzę przy stoliku, tylko się ruszam, super zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes23 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja gram w klasycznego Counter Strike'ra 1.6 Do tego jeszcze nfs'y, Batterfield 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 A przy kompie rządzi u mnie Wolfenstain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi