lechukud Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam. Od wczoraj wieczorem podczas mrozu po ruszeniu zapaliła sie kontroka service i trójkąt P oraz kom ' check parking brake' Sprawdziłem poziom płynu ham. bezpiecznik pod siedzeniem i nawet go wyjąłem na minutke. Nic to nie pomaga , komunikat sie swieci ale wszystko jest sprawne tzn. hamulec zaciąga i puszcza normalnie. Czy moge samemu usunąc jakoś ten kom.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek82krk Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 (edytowane) Ja miałem to samo dwa dni temu, spróbuj poruszać i docisnąć kostkę nad pedałem sprzęgła. U mnie pomogło. Edytowane 2 Lutego 2012 przez maciek82krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechukud Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 A czy w miare jest dojscie od dołu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 rozłącz na chwilę kostkę pod siedzeniem, ale jak silnik wygaszony i karta ze slotu wyjęta. na czerwony trójkąt nie sądzę by to pomogło, ale spróbować można... IMHO tylko CLIP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechukud Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 (edytowane) Którą kostke i na co ma pomóc bo mi chodzi aby zgasł service i trojkąt. Clip to tylko w ASO czy jesli ma mechanik kompa to skasuje? Edytowane 2 Lutego 2012 przez lechukud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 (edytowane) pod siedzeniem są dwie kości łączone - jedna wisi bezpośrednio pod siedzeniem, druga (większa) jest na tych gąbkach. właśnie o tą chodzi. CLIP w ASO, a może i innego mechanika. pod warunkiem, że wie, co z nim zrobić, a nie tylko podłączyć :) Edytowane 2 Lutego 2012 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechukud Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 A czy ta wtyczka nie ma nic z poduszką i nie powinienem odłaczyc akumulatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 A czy ta wtyczka nie ma nic z poduszką ta właśnie NIE. ta druga podwieszona TAK i nie powinienem odłaczyc akumulatora? nie trzeba. ważne byś zrobił, jak wyżej pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechukud Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Chciałem zajrzeć w sobote pod siedzenie ale wczoraj wieczorem nagle wszystko wróciło do normy tzn. błąd sie nie wyświetla. Samonaprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 może tak być, jednak polecam zaglądnięcie tam i chociażby rozłączenie i złączenie wtyczek. można też lekko jakimś kontakt sprayem potraktować. byle nie WD40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi