Haska Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam, bardzo proszę o pomoc. Wczoraj (przeczytawszy na forum jak;) ) wyciągnęłam ze swojej Megane akumulator, żeby Mąż w pracy podładował. Po odkręceniu kratki-osłony w jej półce znalazłam latający sobie bezpiecznik - pomarańczowy, oznaczony nr 40. Moje pytanie - skąd to cudo tam się wzięło i gdzie to wpiąć? :) Dziś chciałabym włożyć aku z powrotem. I dodatkowo - czy po włożeniu akumulatora elektryka może wariować? Syrenę alarmu mam odpiętą, bo wył samoistnie. Bardzo proszę o wyrozumiałość; dla tak ciemnej baby wyjęcie aku już jest ogromnym sukcesem :) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Na 40stki, są dwa miejsca. Strona 260 i 261 dokumentu >Klik< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian248 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, odświeże trochę temat czy wie ktoś od czego są bezpieczniki przy akumulatorze w megane 1, gdy mam włożony bezpiecznik pierwszy od silnika bodajże 30 samochód po wyjęciu kluczyka nie gaśnie, proszę o pomoc od czego on jest Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Patrz post powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian248 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Link wyżej nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 W 100% działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian248 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 fakt, działa na kompie na tel nie działało tak czy inaczej jest to obwód mocy przekaźnika pompy paliwa można jeździć bez tego bezpiecznika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jak pompa bez tego bezpiecznika będzie działać to można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi