Deqen Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam :) . Tak jak w temacie mam dziwny problem z radiem . Wczoraj siadł mi akumulator i wyjmowałem go kilkakrotnie , radio się rozkodowało i na wyświetlaczu pojawia sie CODE nic więcej (dawniej bylo to CODE 0000 wpisywałem kod zatwierdzałem i było w porządku). A teraz każda moja próba naciśnięcia jakiegokolwiek przycisku związanym z radiem kończy sie dźwiękiem odmowy wydobywającym się z głośników . Z góry dziękuje za pomoc :) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaanka96 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 spowrotem odłącz aku na 5 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 (edytowane) megaanka96 , niestety nie pomogło . A odpowiedz znalazłem na innym forach i stronach o Renault .. Instrukcja dla nowych napisana przezemnie, na podstawie postów innych: Edytowane 4 Lutego 2012 przez Deqen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaanka96 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 no działaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Właśnie coś takiego robiłem w aucie znajomego. Wpisałem co trzeba ale dalej nie chciało. Radio działało, ale pikało. Znowu wyskoczyły zera, wpisałem kod ponownie i działa. Czyli porada OK Auto ma radio kasetowe z pilotem przy kierownicy. Czy to normalne, że po wyciagnieciu kluczyka ze stacyjki radio i wyświetlacz(godzina, nazwa stacji)gra dalej? Oczywiście można wyłączyć i włączyć czerwonym przyciskiem ale koledze troche to przeszkadza Wyświetlacz jest typowy czyli mały. U nie jest inaczej bo duży wyświetlacz i radyjko jest pod stacyjkę także jak wyłączam auto to radio gaśnie ale...radio mogę włączyć i wyłączyć bez kluczyka. Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi