Gsk Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 (edytowane) Witam Jestem uzytkownikiem Laguny II w Megankach jestem totalnym laikiem. Prosze i pomoc, moze ze zdjec cos zauwarzycie. Pozdrawiam Gsk http://otomoto.pl/renault-megane-stan-idealny-serwis-1-6-16v-C22331775.html Edytowane 3 Lutego 2012 przez Gsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko78 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 może się mylę ale ten rocznik z takim przebiegiem powinien mieć wyższą cenę. ale możliwe że się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Autka ładne(też mam sedana). Szkoda, że tak mało zdjęć ze środka. Napewno odpicowane na maksa, wszystko wyczyszczone, kołpaki nowe(chyba, że 1 raz założone). Nie ma wyciszenia maski. Mślę, że warto je zobaczyć na żywo. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Z podejrzanych tematów, to zauważyłem pogryzioną uszczelkę ściany grodziowej silnika. Co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi