dziarma92 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Cześć, Chciałbym dodać do wnętrza mojej Meganki nakładki na pedały. Takie znalazłem na Allegro: http://allegro.pl/pedaly-renault-megane-iii-3-tce-turbo-sport-dci-i2088655673.html jak myślicie, jak przebiega ich montaż, będę musiał nawiercać, czy ściągnąć te gumowe, które teraz mam? Czy może pojechać do ASO, zakupić u nich nakładki z RSa i u nich zamontować za kosmiczne pieniądze, ale przynajmniej będzie zrobione jak należy, bo ja mam małego stracha, że coś pójdzie nie tak :) Dzieki za Odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Wyglądają bardzo ładnie. Z tego co widzę to będziesz musiał wiercić. Ile w salonie taka przyjemnośc kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martello Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 (edytowane) Ja bym ci odradzał ich montaż. Przede wszystkim dlatego, że musisz przewiercić pedały i podłogę na podpórkę lewej nogi. Miałem kiedyś coś podobnego w jednym z poprzednich moich samochodów. Robiło wprawdzie wrażenie estetyczne i tyle wszystkiego, a było niepraktyczne. Nakładki były śliskie i miały dość ostre krawędzie, więc jak niechcący zaczepiałem wierzchem buta o spód pedału to rysa na bucie była nieunikniona. Edytowane 6 Lutego 2012 przez martello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaldo Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Mam takie nakładki od maja w Megane II i bardzo sobie je chwalę. Nie ślizgają się buty, nawet w zimie. Minusem jest montaż. Musiałem wiercić dziury w pedałach. O ile plastikowe pedały poszły bez problemu, to nad pedałem hamulca chwilę zeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi