Easy Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Super. Gratulacje dla autora, sama prawda i to jeszcze tak pieknie opisana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 ehhhh, leze i kwicze ;) widze ze w przeddzien wyborow powstal nowy kacik o tematyce parapolitycznej ;) ale to dobrze... kazdy powinien moc odreagowac swoje NIEZADOWOLENIE z aktualnej wladzy :evil: 8-) :-P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 a ja się zatsanawiam skąd PiSiaki maja takie poparcie. Nie znam człeka, któremu by PiS pasował. Nie mówię, że PO jest OK, ale napewno PiS jest BE. Oczywiśc ie to moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Maja stad ze maja RM i stad ze duzo ludzi nie idzie do wyborow. A jak nie idziesz do wyborow to tak jakbys glosowal na PiS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Stąd wniosek, że trzeba iść na wybory i głosować na wszystkich poza PIS. Mam ochotę rzucić hasło; Głosujemy na ostatniego na liście. Ale pewnie i tak ok 60% "uprawnionych" nie pójdzie głosować, a potem będzie narzekanie i od razu "ale ja na wyborach nie byłem" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Przemo - po dziobie poznaję, że to Donald, tylko czapeczka mu się zgubiła. A co tak trzyma Donalda? Albo Pi(e)S albo burek kwasiurk. Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Chciałem zauważyć, że temat jest deczko inny niż wybory ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Prezes. Nie czepiaj się. Trochę na tema i trochę nie. Jest wesoło i niech tak będzie. Przemo. A jak odwrócą kartkę do góry nogami, to ten z dołu będzie pierwszy!!. Więc jak mamy głosować? Chybił trafił?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Najlepiej zgodnie z własnym sumieniem ;-) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 wydarte z czata: ----------------------- <ona> Ty mój kaczorku <on> biorac pod uwage ostatnie wydarzenia polityczne w tym kraju... to bylo nie na miejscu ----------------------- <Karol> kaczor u nas był <Karol> bo kumpla siostra robi w starostwie to sie wkręciliśmy do środka <Karol> i gadałem z nim i pierdolnął autografa <Karol> i skur*** zajebał mi długopis : <mocniak> lech kaczyński zarąbał ci długopis?! <Karol> i weź takiemu zaufaj i daj krajem rzącić ----------------------- <Piotr> tytuł artykułu na wp "Lech Kaczyński jedzie do Wielkiej Brytanii" <Piotr> to ciekawe gdzie polacy teraz spierdolą ------------------------- <ignacy> mam pomysła <rudy> Yakiego? <ignacy> wybierzmy Kaczyńskich na drugą kadencję <rudy> Nie-eeeeeeeeeeeee! <ignacy> słuchaj, w tym jest plan... <ignacy> jak porządzą jeszcze trochę <ignacy> to w drodze demokratycznego referendum na terenie Wielkiej Brytanii i Irlandii będziemy mogli przyłączyć te państwa do Polski ;) ------------------------------ <tomasz> Kaczyński mówi, że spadła przestępczość.. <czepek> ...i bezrobocie <tomasz> i liczba mieszkańców RP. <czepek> LOL ------------------------------ <VieRtlO> Wiesz po co co Ziobro pojechał do Szwajcarii? <sierp5> nie? <VieRtlO> Załozyć konto Jarkowi Kaczyńskiemu:P --------------------------------- <Honda> 18 czerwca - urodziny kaczyńskich.. , uczciłem dzisiejszy dzien... <Honda> ...minutą ciszy --------------------------------- <mro3ny> Próbowałem wczytać obraz Kaczyńskiego ale komp się zrestartował, a następnie komunikat "system odzyskał sprawność działania po poważnym błędzie" <mro3ny> ... -------------------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopi Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 No myślałem, że tu są normalni ludzie. O tu proszę bardzo prostactwo i chamstwo. GazMajster, u mnie ma PiS poparcie. Ale oczywiście mnie nie znasz bo to inne kręgi kulturalne. [Wiem że to dział OT ale to jest naruszenie regulaminu] -Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 kopi, ale to jest twoja czysto prywatna sprawa kogo popierasz, a Polska z tego co wiem jest wolnym krajem i jest (choć ostatnio lekko zachwiana) wolność słowa. A co do tego prostactwo i chamstwo to o tym traktuje jeden z punktów regulaminu forum. Prosiłbym o przeczytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopi Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Tzn. że regulamin nie zabrania używania wulgaryzmów i obrażania innych? Ponadto jakiś poziom wydaje mi się, że trzeba zachować. Są pewne granice swobodnej wypowiedzi. Np. granica dobrego smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 kopi, regulamin właśnie zabrania obrażania swoją wypowiedzią konkretne osoby co zrobiłeś, a generalnie to forum nie jest miejscem do dyskusji o przekonaniach politycznych użytkowników, dlatego proszę o zachowanie spokoju i nie ekscytowaniem się, a co do PI SU dlaczego nie oskarżycie np Majewskiego on też się wyśmiewa tak jak Gaz Majster, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Przemo. A jak odwrócą kartkę do góry nogami, to ten z dołu będzie pierwszy!!. Więc jak mamy głosować? Chybił trafił?? ;) Weź kostkę, na kobo wypadnie na tego bęc ;) I tak nie ma większego znaczenia. Dopóki nie zostanie zmieniona ordynacja wyborcza nic się nie zmieni. Dalej będzie na pierwsze miejsce wstawiona osoba, o której niewiele wiesz lub nie chciałbyś akurat na nią głosować. A Twój kandydat, którego znasz i chciałbyś żeby Cię reprezentował nie wejdzie. Choć z drugiej strony, władza zmienia ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi