marzbis Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) Witam, miałem ostatnio w nowym Renault Clio 1,5 diesel przypadek dosyć dziwny, który jednak się powtarza co jakiś czas - kilka dni. Rano -18 po odpaleniu wzorowym zawiozłem dziecko do szkoły - 7 minut. Po powrocie do samochodu zdziwienie - przekręcam kluczyk ale nie działa rozrusznik? kilkukrotnie prubuję ale bez echa. Kontrolki się świecą ale nic poza tym. Dziwne pomyślałem ale co zrobić. Poczekałam 5 minut - bez zmian. Zirytowany po którymś razie próby uruchomienia rzuciłem okiem na radio - wyłączone - chciałem umilić czas więc włączyłem - po przekręceniu stacyjki rozrusznik ruszył jakby nigdy nic. :) I teraz mam taki właśnie sposób - jak nie chce odpalić - włączam radio!!!!!!!! Jakby to powiedział Steve Jobs - gówniany produkt. Pozdrawiam wszystkich którzy na własne życzenie jeżdżą tą marką. P.S. Przy -20 stopniach po niezbyt energicznym ruchu gałką zmiany biegów - o zgrozo - strzeliły zaczepy trzymające gumę z osłonką do przegrody. Tańszego recyklingowego plastiku nie można było zastosować w takim miejscu. Edytowane 8 Lutego 2012 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Zarejestrowałeś się specjalnie na forum, żeby nas poinformować o tym wydarzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Nie czaje nic z tego postu, to masz problem czy też nie? P.S Powiedz kiedy masz urodziny to zrobimy zrzutkę i kupimy Tobie słownik ortograficzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi