jarciocieszyn Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam No i stało się czeka Mnie wymiana głowicy plus wałek rozrządu lub regeneracja,jest taka możliwość? Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.2 - poprawiłem i proszę się stosować do regulaminu! 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 To wszystko zależy co się stało. Może lepiej kupić regenerowaną głowicę niż naprawiać posiadaną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarciocieszyn Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 no lepiej kupić regenerowaną ale nie mam kompletnie żadnego adresu czy numeru telefon gdzie by taką głowice kupić albo dać zregenerować:) Dodano: 09 lut 2012 - 21:16 Dziękuje za namiary :) już jutro tam wiozę głowice:) Dodano: 12 lut 2012 - 14:46 no i lipa z głowicą:) czas realizacji około 5 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejter Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 mam taka glowice jak bys chcial :l: ino z Clio Sport'a więc więcej capów będziesz miał ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarciocieszyn Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 f4r? będzie pasować? Dodano: 12 lut 2012 - 15:25 i jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejter Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 (edytowane) tj to samo. Chcesz samą głowicę czy zawory sprężynki i hydre też? Mam na myśli uzbrojoną czy nie :l: Edytowane 12 Lutego 2012 przez Hejter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarciocieszyn Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ile cała ile goła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejter Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 dam Ci znać wieczorkiem, pomyśleć muszę bo glowa z glio to deficytowy towar :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarciocieszyn Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 dokładnie mam wałek i pokrywę wytartą Dodano: 12 lut 2012 - 15:32 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estable Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Sprzedam głowicę kompletną, stan idealny. Kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi