lombardi Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Wychodzi na to,że taniej by mi było kupić drugi akumulator na podmianę No właśnie ja tak robię od czasu awarii UCH. Na czas wyjęcia akumulatora do auta wkładam mały 12Ah od UPSa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Pytanie do kolegi mih00 Czy jak usunę IMMO to zostanie mi centralny zamek, czy bedę musiał zakładać coś nowego? Centralny działa a lampka w kabinie gaśnie gwałtownie. Koszt zdjęcia immo ok. 300zł. W dziale z warsztatami wstawiłem namiar na elektryka, do którego można wysłać sterownik i przyśle już bez immo. Wkładasz do auta odpalasz i jedziesz :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonmar Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 (edytowane) Apropos problemów z IMMO, szukając firm zajmujących się tym tematem znalazłem jeszcze coś takiego link. Dla zainteresowanych na dole jest pobierz instrukcje. Można sobie pooglądac zdjęcia i cos nie coś się dowiedzieć, szczególnie dla zainteresowanych elektroniką samochodową. :l: Kolego mih00 dzięki za odpowiedź. Tak myślałem, ale wolałem się upewnić u kogoś kto lepiej się orientuje. Edytowane 11 Lutego 2012 przez darkonmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik. Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Mam dokładnie taki sam objaw. Gdy wyciągnę i wsadzę bezpiecznik z UCH słychać jeden krótki sygnał dźwiękowy ale nadal nic się nie zmienia, dioda z immo nie miga, miga natomiast kontrolka świec. Więc immo do naprawy/usunięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonmar Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Nie mam już Scenica, ale dokładnie skończyło się na usunięciu. Co prawda bezpośrednio po usunięciu ześwirowała mi tylna wycieraczka (chociaż usuwacz twierdził, że to nie ma związku) nie miałem dowodu że nie ma racji. Do wycieraczki się przyzwyczaiłem, a Scenic jeździ do dziś i z tego co wiem narazie ma się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik. Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Na wtorek jestem umówiony na odstawienie auta. A wycieraczki to jedyny uciążliwy objaw po usunięciu? Otwierania z pilota z kluczyka normalnie działa? I jak z oświetleniem wnętrza, przygasało stopniowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonmar Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Otwieranie z kluczyka działa normalnie, światło w środku dużo szybciej gaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer1406 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Usunięcie immo u mnie kosztowało 110zeta z przeżyciami.jest firma która to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi