aniewa Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Dekiel odkręca się normalnie. Gwint prawy. Wężyki by zdjąć to należy nacisnąć na blokady i zsunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalboy92 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 UDAŁO SIĘ !! Auto odpaliło! Nie był to co co prawda wina tego wężyka pod siedzeniem co jest, a wina solidnego zapowietrzenia... Kręciłem na rozruchu samochodem i łapała po czym gasła non stop i tak spędziłem cały dzień odpowietrzająć tym odpowietrznikiem na filtrze paliwa. W tym miejscu było okej, bo normalnie paliwo tryskało aż z tego zbiornika z filtrem jak pompowałem tą gruszką. Załamany i zdesperowany postanowiłem odkręcić po kolei wszystkie śrubki co idą z paliwem od filtra do samego silnika, poluzowałem je i zacząłem kręcić rozrusznikiem. Paliwo lało się ciurkiem, ale z pompy nie - nagle przy samym silniku te metalowe zaworki syknęły, tam poleciało paliwo, poskręcałem i auto chodzi! Nie pali się już kontrolka! Dzięki wielkie za pomoc! :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi