tomaszsta Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 WItam pytanie mam przeglądajac filmiki na YT z Megankami znalazłem Ciekawa naklejke i nie mam pojecia skad sobie taka dorwac moze wiecie skad albo gdzie mozna taka kupic :l: Regulamin pkt. 5.6, pkt. 5.7 - upraszam o stosowanie pl-liter: ą, ż, ć, ł,... itd. 0cool 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 może tu by ci coś takiego wykonali http://193.23.48.135/naklejki-renault-sport-19-megane-laguna-tuning-i1952016962.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Możesz też skrobnąć PW do założyciela tego tematu: http://megane.com.pl/topic/34289-naklejki-edycja-20112012/ Jest to nasz producent naklejek forumowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedero Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam, Dałoby radę zaprojektować taką naklejkę, zajmuję się tym od jakiegoś czasu. Jeśli chcesz mogę zrobić jakiś projekt tego typu i wykonać na zamówienie. Pozdrawiam, speedero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 ciekawe jak by taka naklejka wyglądała na szybie tylnej, na górze całkowicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszsta Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 speedero wycen mi to:) jak mozesz:) Arczi92 na necie widziałem taka neklejke podobna 3D kolor chrom na tylnej szybe w megane classic poprostu kozacko wygladała a ja chce tak jak na załączonej foto na zderzak z boku wiec prosił bym Cie speedero jak bedziesz miał chwile zaprojektowac i wycenic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedero Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Cześć, Po drobnych perturbacjach wreszcie udało mi się zrobić dla Ciebie projekt. Zrobiłem w sumie 2. Jeden dokładnie taki jak był na meganie z youtube'a i drugi prostszy. Załączone na zdjęciach. Cena jednej naklejki w prostym wzorze to 35 zł przy rozmiarze 114 cm x 40 cm. Wymiar do dostosowania, podaje w celu zorientowania się jakie są proporcje. Cena za mniejszy wymiar oczywiście przeliczam. Wycenę za 2. kolorową podeślę Ci jutro, bo moja drukarnia coś ostatnio nawala. Ale nie powinno to być wiele droższe. Kolory oczywiście dowolne. Jeśli będziesz taką chciał to możemy się nawet umówić, że podjedziesz do mnie i przykleje ją na miejscu. Robię też fajny projekt takiej naklejki połączonej z pasem na boku auta. Przygotuję i pokażę. Pozdrawiam, speedero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 A za sam napis Renault Sport na tylna szybe ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedero Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) ciecie Za sam napis będzie 4 zł przy rozmiarze 20 cm x 1,6 cm. Fajnie, że sie dla forum i użytkowników starasz ale looknij jeszcze w regulamin, by sobie u Administracji nie nagrabić niepotrzebnie. Tu naruszenie zasad cytowania. Edytowane 29 Lutego 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 A wymiar 1200X10 ile by kosztował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedero Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 jeśli to ma być wymiar 120 x 10 cm to będzie 11 zł/sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Tak to sie u mnie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedero Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 No i pięknie, wymiar jak ta lala. A tak nawiasem mówiąc to te na 120 cm dalej są, wiec jeśli ktoś będzie chętny to są do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi