thalia2002 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Pomoże ktoś po przeskanowaniu pokazuje 4 błędy po wejściu w obojętnie który wyskakuje to co na screenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja Jedyny błąd to brak połączenia interfejsu z pojazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thalia2002 Opublikowano 5 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja Inne aplikacje działają i łączą się pyclip użyłem wczoraj pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobli73 Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja Mnie zastanawia widoczny na screenie włączony tryb samolotowy w twoim telefonie. Jeśli wyłączysz bluetooth to nie masz połączenia z ELM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thalia2002 Opublikowano 5 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja Był włączony samolot i blutu używałem pyclipa pierwszy raz więc będę testował dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi